top of page

Kom seg ut av dyr leasingavtale på Porche. Les hvordan her.

Mange renteøkninger og økende månedskostnader kom som et sjokk på Porsche-eieren med leasingbil. Med god hjelp kom han seg ut av leasingkontrakten. Les hele saken på: https://www.elbil24.no/nyheter/slik-kommer-du-deg-ut-av-leasing-fella/80449047
Det mange ikke er forberedt på da de inngår kontrakten om leasing, er at månedsbeløpene øker i takt med rentene. Vel og merke så lenge det ikke er avtalt en fastrente. De går rett og slett i den klassiske leasing-fella og det er en økende trend i personer som trenger å komme seg ut av sine leasingavtaler.

Utleieselskapene vil ha sitt og det er mange som kvier seg for å ta opp kampen for å komme seg ut av leasingavtalen og går glipp av penger de kan få tilbake. Det er dette Autorelease hjelper til med. Autorelease anslår å ha hjulpet 300-400 bileiere i år, hvor besparelsene for kundene ligger på et sted mellom 10.000-70.000 kroner. Vi har over 15 års erfaring med releasing av biler, og med over 3000 biler releaset, vet vi hva som skal til for at du får en sikker og trygg opplevelse.

Comments


bottom of page